Sales

La Fundació Orfeó Gracienc té la seva seu social al carrer Astúries, 83, entre el carrer de Verdi i la plaça de la Virreina. L'Orfeó compta amb espais especialitzats per a les activitats que hi portem a terme.  Amb gairebé 2.000 m2, els espais més significatius són els següents:

AUDITORI DE L'ORFEÓ GRACIENC, SALA D'ASSAIG  DE L'ORFEÓ GRACIENC, SALA INSONORITZADA, SALA DE DANSA, SALES D'ASSAIG, SALA DE BALL DE L'ESCOLA DE MÚSICA, AULA DE MÚSICA MODERNA, RACÓ DE L'ART, EL BAR DE L'ORFEÓ GRACIENC, ANNEX DEL BAR DE L'ORFEÓ GRACIENC, PETITS LOCALS.

AUDITORI DE L'ORFEÓ GRACIENC: Dissenyat amb una acústica expressa per a les audicions musicals hi actua l’Orfeó Gracienc, és també un espai per a fer-hi teatre, dansa, conferències, actes, presentacions, etc... En aquest espai hi assaja la secció de teatre de l’Orfeó Gracienc (STOG) hi ballà també l'Esbart de Dansaires de l'Orfeó (EDOG) i també s'hi fan les audicions l'escola de música de l'Orfeó entre d'altres activitats.

Superfície escenari: 13mx5m .  Aforament: 270 persones

Equipament: equip de música, pantalla, tècnic de so i llum a concretar, piano de mitja cua, il·luminació, cambra fosca opcional, accés adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. Connexió a internet.

sala auditori

SALA D'ASSAIG  DE L'ORFEÓ GRACIENC: proporciona una acústica perfecta per a la seva funció i és usada pels diferents cors de l'Entitat: Coloraines (el Cor Infantil), el Cor Juvenil, el Cor d'Antics Cantaires,el Cor Veus amb Gràcia i també, és clar, l'Orfeó Gracienc.Un espai per a fer-hi audicions, conferències, projeccions, tallers, etc... Té forma d’amfiteatre.

Superfície aprofitable: 20m2 Aforament: 130 persones i espai per orquestra de cambra

Equipaments: projector i pantalla, piano, tarima, connexió a internet opcional.

sala dassaig

SALA INSONORITZADA: Un nou espai diàfan i insonoritzat per a fer-hi concerts, assajos de grups musicals, classes de dansa, balls, presentacions, etc... En aquest espai s'hi fan classes dels diversos balls de swing (Lindy Hop), claqué, entre d'altres activitats.

Superfície: 92 m2   Aforament: 60 persones

Equipaments: equip de música, piano, mirall a tot el pany de paret. Hi ha vestuari i dutxes.

 sala insonoritzadaweb

SALA DE DANSA: Per a tot tipus de danses i balls. En aquest espai hi assaja l’Esbart de Dansaires de l’Orfeó Gracienc (EDOG), s’hi fan classes de Dansa Clàssica, de Swing entre d'altre altres balls.

Superfície: 80m2   Aforament: 50 persones

Equipaments: terra de parquet, equip de so, mirall a tot el pany de paret, barra d’exercicis, amplis vestidors adjacents.

sala dansa1

SALES D'ASSAIG: Localitzades a l'Escola de Música i Dansa de l'Orfeó Gracienc. Per a poder fer cursets, xerrades o tallers. S’hi realitzen les diferents classes de l’Escola de música. Disponibles també per assaig individual i col·lectiu.

Superfície:  sales entre 5 i 35m2 Aforament: en funció de la sala fins a 20 persones

Equipaments: pissarra, piano de paret, taules i cadires, pantalla, accès a internet en determinades sales.

sala aulaescola1

SALA DE BALL DE L'ESCOLA DE MÚSICA:  Espai per a fer-hi classes de dansa, balls, tallers, xerrades, etc... En aquest espai s’hi realitzen algunes classes de l’Escola de Música, classes de Swing o també classes de català entre d'altres.

Superfície: 77m2 Aforament: 40 persones

Equipaments: parquet, mirall, equip de música, taules i cadires opcional.

 sala aulaescola3

AULA DE MÚSICA MODERNA: Per a fer-hi classes o petits tallers (dansa, relaxació, estiraments...). En aquest espai s’hi fan danses diverses.

Superfície: 40m2 Aforament: 20 persones

Equipaments: mirall, parquet, piano de paret, equip de música

RACÓ DE L'ART: Un espai on hi podreu trobar exposicions de fotografia, pintura... També s’hi fan les reunions setmanals de la iniciativa Xerrem. Ideal per xerrades de petit format.

Superfície: 40m2 Aforament: 25 persones

EL BAR DE L'ORFEÓ GRACIENC: El millor espai per venir a passar una bona estona tot prenent alguna cosa. Hi ha exposicions de pintura, fotografia...

Superfície: 80m2 Aforament: 50 persones

Equipaments: equip de música, televisió, DVD, projector i pantalla, zona de jocs de taula, internet wifi.

 sala barweb

ANNEX DEL BAR DE L'ORFEÓ GRACIENC: El punt de trobada per a les vostres reunions i festes. S’hi fan concerts en directe de manera regular, berenars infantils, també presentacions i xerrades. Obert a tothom que vulgui venir a tocar!!!

Superfície: 30 m2 Aforament: 20 persones

Equipaments: equip de so, taules i cadires opcional, taula de Ping-Pong. 

 

 

PETITS LOCALS: Espais  situats dins de les diverses dependències de l'Orfeó que poden acollir entitats de forma permanent o també reunions diverses.

Per informació de preus, disponibilitats de dates, serveis addicionals, catering, etc.. contacte amb la secretaria de l'Orfeó al 93 2374302 o també a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Donades les característiques de la Fundació Orfeó Gracienc, qualsevol quantitat aportada és declarable com a donació coberta per la Llei 49/2002.

 
 
>> Inici Serveis Lloguer d’espais i material Sales