Esbart

En mtotiu de la preparació dels actes dels 75è aniversari de l'EDOG, s'ha convocat una crida per a la l'elaboració de la imatge gràfica. Podeu llegir les bases a continuació:

1. OBJECTE:  

- Presentació d’idees originals pel logotip del projecte "75è aniversari de l'Esbart de Dansaires de l'Orfeó Gracienc" per tal de figurar als diferents elements del projecte com el programa, publicacions i difusió. 

 

2. PARTICIPANTS: 

- Podran concórrer totes les persones vinculades o no a l'Esbart.

 

3. CARACTERÍSTIQUES:

- Original: S’ha de presentar en format A4 vertical, en suport rígid, i en suport digital (arxiu “jpg” i tiff”) d’alta resolució. 

- Estil i tècnica: L’estil és lliure, tenint en compte que s’haurà d’adaptar a la posterior edició i als altres materials que s’editaran prenent la idea original com a base (cartells, programa, etc).

- El logotip haurà d’incloure el següent text: 75è aniversari de l’Esbart de Dansaires de l’Orfeó Gracienc. 1942-2017.

 

4. TERMINIS I LLOC DE PRESENTACIÓ:

- La presentació dels treballs serà fins l’1 de Desembre d’enguany, qualsevol dia d’assaig i entregar-lo al portaveu del seu grup, o bé a qualsevol membre de la comissió. 

 

5. PROCEDIMENT DE VALORACIÓ:

- En cas de que hi hagi més d’una proposta, buscarem la manera d’escollir el definitiu, o bé fent difusió de les propostes i que tothom voti, o bé nominant a dues persones de cada grup. 

 

6. PROPIETAT:

- Tots els projectes presentats impliquen la cessió de tots els drets del logotip seleccionat. Concretament, els referits a reproducció, distribució i comunicació. 

 

7. ACCEPTACIÓ.

- El fet de participar suposa la plena acceptació de tot el què s’ha esmentat. Agraïm d’antuvi la vostra desinteressada col·laboració, i esperem rebre els vostres projectes amb moltíssima il·lusió. 

Salutacions. 

 

 

Comissió organitzadora dels actes del 75è. aniversari de l'Esbart de dansaires de l'Orfeó Gracienc

_______________________________________

 

Com a secció de l'Orfeó compagina en els seus programes balls folklòrics d'arrel tradicional i danses de nova creació, tant coreografies pròpies com també d'altres de directors i coreògrafs reconeguts.

Grups i horaris

Infantils, fins als 12 anys, on es realitza un treball de preparació corporal i d'aprenentatge dels primers passos amb danses senzilles i molt rítmiques.

  • Infantil mini (de 3 a 5 anys). Dimarts i divendres de 17:30 a 18:15
  • Infantil (de 6 a 11 anys). Dimarts i divendres de 18:30 a 19:15

Juvenils, fins als 16 anys, on es consolida la preparació física i la cohesió del grup, aspectes que permeten realitzar danses més elaborades per a poder entrar posteriorment al cos de dansa.

  • Juvenils (de 12 a 16 anys). Dimarts i divendres de 19:30 a 20:15

Cos de dansa. A partir dels 17 anys.

Per apuntar-vos només cal que passeu per a la secretaria de l'Orfeó Gracienc.

correllengua 2011 1 final curs juny 2012 3
correllengua 2011 5 correllengua 2011 3
dansa diamant 2012 2 aplec montserrat 2012 1

 
 
>> Inici Seccions Esbart