Repertori actual

En aquesta pàgina hi podreu trobar tant informació d'alguns dels repertoris que l'Orfeó Gracienc té previst preparar en el curs 2014-2015 així com d'altres repertoris que Orfeó ha interpretat en els darrers anys. Durant el curs en qüestió l'Orfeó Gracienc interpretarà, a part dels repertoris previstos, d'altres dels cursos anteriors. Es pot consultar els repertoris interpretats a partir de visitar l'apartat de concerts i agenda.

 

Curs 2014-2015

L'Orfeó Gracienc té previst girar mitjançant concerts els repertoris corresponents a les produccions iniciades ja el curs passat ampliant-les:

  • 1714 - 2014. Dues Catalunyes en concert. Trobada de compositors i cantaires. En aquest concert, l'Orfeó Gracienc estableix un pont entre els compositors i cantaires del 1714 i els del 2014. I ho fa a partir de dues obres, la Missa de Difunts de Francesc Valls, mestre de capella de la Catedral de Barcelona a començaments del segle XVIII, i una cantata de Poire Vallvé a partir de poemes creats expressament per Manel Forcano, que comptarà amb la participació d'infants, joves i adults, així com la incorporació d'elements audiovisuals, narratius i teatrals al concert.
  • Concerts Música i país, 1714-2014. L'Orfeó Gracienc emprèn un trajecte de tres-cents anys de música coral amb origen en els anys que van precedir el 1714 fins arribar a les cançons i composicions actuals. Un recorregut en format concertístic dividit en dues parts que ens permetran endinsar-nos, primer, en l'obra de Francesc Valls, artista vinculat a la vida política i cultural de la Catalunya del 1700 per, tot seguit,  fer un recorregut per determinats moments de la música popular catalana fins a l'actualitat prenent com base l'expressió de sentiment identitari i de preservació de la llengua que les obres triades representen. Cadascuna de les obres s'emmarca en un context històric concret.
  • Mancomunitat de Catalunya.  En motiu de la celebració del centenari de la Mancomunitat de Catalunya, l'Orfeó Gracienc prepara un repertori específic.


 
 
>> Inici Repertori actual