Mestres Directors

Laia Santanach

Laia SantanachLaia Santanach i Vallvé és la directora musical de la Fundació Orfeó Gracienc, sotsdirectora de l'Orfeó Gracienc i directora de Roig Korai (cor de noies).

Ha estudiat direcció amb Josep Vila i Casañas. Ha estudiat cant amb Marta Mathéu al Conservatori Superior de Música del Liceu i s’ha format amb Lluís Vilamajó. És titulada professora superior de flauta travessera pel Conservatori Superior de Música de Barcelona, llicenciada en Filosofia per la Universitat de Barcelona i en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ha realitzat cursos de formació en direcció coral amb Martin Schmidt, Johan Duijck, Néstor Andrennacci, Christian Grube, Werner Pfaff, Javier Busto, Vasco Negreiros i altres impartits per la FCEC. Igualment ha rebut formació de cant i tècnica vocal d’Oriol Rosés i Carlos Mena i formació en Cos-Art de Carme Ciuró.

Ha rebut classes de direcció orquestral de la mà de Xavier Puig. Ha tingut ocasió de dirigir formacions de cor i orquestra en Misses de Haydn o l'òpera de H. Purcell Dido i Aeneas. Actualment dirigeix el Cor de Noies Roig Korai de l'Orfeó Gracienc i la Coral Renaixença de Sant Boi de Llobregat així com cors infantils de l’escola Pia Balmes en el seu projecte integrat de música a l’escola. Ha estat directora fundadora del cor de cambra GAC de Barcelona i ha dirigit el Cor de Joves de Musicant de Barcelona, la Coral La Fuga de Lluïsos de Gràcia, el Cor Tessàlia de Barcelona i ha codirigit el Cor Trobada junt amb Ariadna de Casacuberta. Ha fet de sots-directora de Lluís Vilamajó a la Polifònica de Puig Reig i al Cor de Cambra de la Diputació de Girona. Ha fet de directora preparadora dels cors del Messies participatius de La Caixa a Granada.

Ha cantat professionalment al cor Alumni de l’ESMuC, al BZM i realitzat gravacions per l’Auditori. Ha format part, entre altres, del Cor de Noies de l'Orfeó Català dirigit per Lluís Vilamajó, del Cor Femení Voxalba dirigit per Elisenda Carrasco i del Cor de Cambra de Diaula, també sota la direcció de Lluís Vilamajó.

En la vessant professional de la gestió cultural ha fundat i organitzat totes les produccions de Fònics 2.0 (dirigits per Lluís Vilamajó) així com ha organitzat el primer curs de música antiga dels Pirineus del FeMAP.

 
 

Amb el suport

              

Ordre TSF/115/2018 de GarantiaJuvenilFons Social Europeu per la qual s'aproven les bases regularitzadores per la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya.