Direcció musical

Pablo Larraz és el director de l’Orfeó Gracienc.

És ajudat en la seva tasca per Laia Santanach, sotsdirectora del cor, que és també directora de Roig Korai i directora musical de la Fundació Orfeó Gracienc.

A més de les tasques artístiques estrictes del cor, marquen les línies mestres de l’acció musical de la resta de cors de la institució en coordinació amb els directors respectius: els Coloraines (cor infantil), els Cromàtics (cor de joves), i els cors d’adults Roig Korai (cor de noies), Veus amb Gràcia i Veus de Tardor de l'Orfeó Gracienc.

 Aquesta coordinació porta a la concreció d'un pla de treball que permet bastir un projecte coral que incorpora la rica història i tradició de l'Orfeó Gracienc dins d'una visió moderna i avantguardista del cant coral.

A més a més del Pablo i la Laia -a la direcció i sotsdirecció respectivament- l'Orfeó Gracienc compta amb la col.laboració fixa al piano de l'extraordinària Olga Claret.

 
 

Amb el suport

              

Ordre TSF/115/2018 de GarantiaJuvenilFons Social Europeu per la qual s'aproven les bases regularitzadores per la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya.