Agenda i Concerts

Concerts Maig 2018

Concerts de Maig de 2018

Aquest 15 de maig tindrem el nostre ja tradicional concert d'adults de l'Escola de Música i 29 de mait el concert de compositors, una gran oportunitat per descobrir els talents de la casa.

La cita és a l'auditori de l'Orfeó Gracienc a les 18:30

c/ d'Astúries, 83, Barcelona

Notícies

 • 8è Curs Musical d'Estiu

  curs musical estiu

  8è Curs musical d'estiu

  Organitzat per l'Escola de Música i Dansa de l’Orfeó́ Gracienc, us oferim un taller en el que podreu aprendre i divertir-vos fent música tant si teniu coneixements musicals com si no. Per mitjà de la natural connexió amb la veu, el cos i  l’instrument descobrireu com donar cabuda a la vostra capacitat creativa i interpretativa per tal de compartir la il·lusió de fer música.

  Dates:
  Del dilluns 25 al 29 de juny
  Hora:
  De 9:30 a 13h

  10% de descompte si la matrícula es formalitza abans del 25 de maig.
  La inscripció finalitza el 8 de juny de 2018

Nadal 2017

Aquest Nadal 2017 tenim un calendari molt variat per celebrar aquestes festes amb tot tipus de música amb els cors i agrupacions de l'Orfeó

Gracienc.

Comencem el divendres 15 de desembre amb el concert que ofereix  Cor de noies ROIG KORAI, Cor VEUS DE TARDOR i l'ORFEÓ GRACIENC a les 21:00h a l'Auditori de l'Orfeó.

Dissabte serà el torn dels més petits de la casa, Coloraines, els joves de Cromàtics i el sempre joves Cor Veus amb Gràcia. La cita és dissabte 16 a les 12:30h a l'Auditori de l'Orfeó Gracienc.

Diumenge acabem la setmana amb un fantàstic concert de la nostra Escola de Música. Els alumnes i profesors de l'EMOG ens han preparat un concert que ens aproparà l'esperit al Nadal. Diumenge 17 a les 18:00h

I com ja és tradició, l'Orfeó Gracienc presenta el Cant de la Sibil·la a l'Esglèsia de Santa Maria de Jesús de Gràcia, el 24 de desembre a les 23:30h, amb Clara Florit com solista, l'Orfeó Gracienc, Conjunt instrumental i la direcció musical de Poire Vallevé. Amb el suport de la Fundació Festa Major de Gràcia, el districte de Gràcia i la Generalitat de Catalunya.

Tots els concerts i esdeveniments són d'ENTRADA LLIURE

 

Calendari EMOG

Instagram

Enregistrament d' "El Rossinyol" realitzat amb motiu del Simposi mundial de cant coral celebrat a Barcelona el juliol de 2017. #wscm11 #cantcoral

Una publicación compartida de Orfeó Gracienc (@orfeogracienc) el

 
 

Butlletí