Entitats adherides

Col·lectiu d'Entitats Culturals Històriques - G6

logo g6 mini

 

L'Orfeó Gracienc forma part del Col·lectiu d'Entitats Culturals Històriques de Gràcia G6. Els benefactors de la Fundació de l'Orfeó Gracienc gaudiran d'avantatges, descomptes i promocions en les activitats que realitzin les entitats del G6. Consulteu la guia de descomptes per a conèixer totes les possibilitats que s'ofereixen per als benefactors.

 

Altres entitats

La col·laboració amb d'altres entitats adherides és un orgull per la Fundació: per una banda brindem la possibilitat a aquestes entitats de disposar dels locals de la nostra seu, a través dels convenis i acords pertinents, i per altra banda elles enriqueixen, amb la seva varietat, la diversitat d'opcions d'oci i cultura que es poden realitzar a l'entorn de l’Orfeó Gracienc. Addicionalment, ens donen a conèixer en els seus entorns socials específics.

Aquestes són les entitats amb les que actualment l'entitat hi té algun tipus de col·laboració estable o realitzen activitats sota diverses formes amb l'Orfeó Gracienc:

- Federació de Colles de Sant Medir

- ANC Gràcia

- CAL (Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana) Gràcia

- Consorci per a la Normalització Lingüística

- Col·lectiu Gràcia Solidària

- Plataforma Gràcia Llibertat

- Associació de veïns de Verdi del Mig

Colla la Diabòlica de Gràcia

 

L'entitat també té acords permanents amb la Federació Catalana d'Entitats Corals.

 
 

Amb el suport

              

Ordre TSF/115/2018 de GarantiaJuvenilFons Social Europeu per la qual s'aproven les bases regularitzadores per la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya.

 

 

>> Inici Institució Entitats adherides