Presentació

els Objectius

Objectiu general                                                 

L'Arxiu Històric de l'entitat té l'objectiu de reunir, preservar, ordenar i difondre la documentació generada sobre la història de l’Orfeó Gracienc i de la seva relació amb la vida musical i social de Gràcia, de Barcelona i del conjunt del país, des de 1904 fins a l’actualitat.

També es proposa satisfer les necessitats d’informació a totes aquelles persones interessades en aquest àmbit temàtic.

Objectius específics

  • Descobrir el valor dels documents recollits fins ara i fer-ne partíceps del gaudi a tota la instituació.
  • Apropar als cantaires i als socis benefactors, en general, tota la documentació generada des de la fundació de l’Orfeó Gracienc.
  •  Fer el tractament adient de selecció i catalogació dels documents per tal que el fons documental pugui ser d’utilitat al gran públic. 
  •  Donar suport a la tasca de l’entitat i continuar amb la recollida de les dades actuals.
  • Incentivar la recuperació, la recerca i la difusió de la memòria històrica del món coral.

 

Usuaris potencials

L’arxiu està obert en primer lloc als benefactors de l’entitat, però també a tots estudiants, investigadors, professionals, entitats, associacions i a qualsevol persona interessada en els àmbits d’activitat de l’Orfeó Gracienc, essencialment en el cant coral, la música i les arts.

 

Contacte

Posa't en contacte amb nosaltres a la secretaria de l'Orfeó Gracienc, per telefon o al correu electrònic  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Horari de 17:00h a 20:30h | Telèfon: 93 2374302 |   This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Carrer d'Astúries 83, 08024, Gràcia (Barcelona)

 

 
 

Amb el suport

              

Ordre TSF/115/2018 de GarantiaJuvenilFons Social Europeu per la qual s'aproven les bases regularitzadores per la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya.

 

 

>> Inici Institució Arxiu històric Presentació