Calendari d'activitats de Nadal 2017

Aquest Nadal 2017 tenim un calendari molt variat per celebrar aquestes festes amb tot tipus de música amb els cors i agrupacions de l'Orfeó Gracienc.

Comencem el divendres 15 de desembre amb el concert que ofereix  Cor de noies ROIG KORAI, Cor VEUS DE TARDOR i l'ORFEÓ GRACIENC a les 21:00h a l'Auditori de l'Orfeó.

Dissabte serà el torn dels més petits de la casa, Coloraines, els joves de Cromàtics i el sempre joves Cor Veus amb Gràcia. La cita és dissabte 16 a les 12:30h a l'Auditori de l'Orfeó Gracienc.

Diumenge acabem la setmana amb un fantàstic concert de la nostra Escola de Música. Els alumnes i profesors de l'EMOG ens han preparat un concert que ens aproparà l'esperit al Nadal. Diumenge 17 a les 18:00h

Cartell Concert 15 de desembre

I com ja és tradició, l'Orfeó Gracienc presenta el Cant de la Sibil·la a l'Esglèsia de Santa Maria de Jesús de Gràcia, el 24 de desembre a les 23:30h,

amb Clara Florit com solista, l'Orfeó Gracienc, Conjunt instrumental i la direcció musical de Poire Vallevé. Amb el suport de la Fundació Festa Major de Gràcia, el districte de Gràcia i la Generalitat de Catalunya.

Tots els concerts i esdeveniments són d'ENTRADA LLIURE

 
 
>> Inici Institució Inici Activitats Recents Calendari d'activitats de Nadal 2017