Sales

Els espais de l'estatge

La Fundació Orfeó Gracienc té la seva seu social al carrer Astúries, 83, entre el carrer de Verdi i la plaça de la Virreina, ben a prop de la parada de metro Fontana (L3) i Joanic (L4), les línies de bus 22,24,28,31,32,39,74,87,92, N0,N4,N6, Ferrocarril de la Generalitat (S1, S2, S5 i S55) i nombroses parades de Bicing.

L'Orfeó compta amb espais especialitzats per a les activitats que s'hi duen a terme: activitat coral, activitat musical docent, espectacles, activitats de dansa i interpretació, conferències, exposicions i un llarg etcètera. Des de la seva vocació d'entitat oberta al barri, posa a disposició de la societat un servei de cessió d’espais disponibles a les seves instal·lacions per a ciutadans, entitats, grups o empreses que vulguin organitzar activitats socials, lúdiques i culturals de tot tipus com reunions, congressos, formacions, enregistraments etc, de caràcter puntual i d’acord amb la seva normativa d’ús. 

Actualment estem elaborant un document actualitzat dels espais de l'estatge. Mentrestant, pots descarregar-te el nostre dossier d'espais provisional.

Amb gairebé 2.000 m2, els diferents espais de l'estatge conten amb servei wifi d'alta velocitat i accés a persones amb mobilitat reduïda. Els espais més significatius són els següents:

 

L'auditori

Dissenyat amb una acústica expressa per a les audicions musicals hi actua l’Orfeó Gracienc, és també un espai per a fer-hi teatre, dansa, conferències, actes, presentacions, etc. En aquest espai hi assaja la secció de teatre de l’Orfeó Gracienc (STOG) hi ballà també l'Esbart de Dansaires de l'Orfeó (EDOG) i també s'hi fan les audicions l'escola de música de l'Orfeó entre d'altres activitats.

Superfície escenari: 13mx5m   Aforament: 245 persones

Equipament: sonorització i il·luminació amb tècnic inclòs, canó de projecció, pantalla automatitzada, piano de mitja cua, cambra fosca opcional, accés adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, connexió a internet, etc.

Auditori4   Auditori2   Auditori5

 

Sala d'assaig

Amb forma d'amfiteatre, aquesta sala proporciona una acústica perfecta per a la seva funció i és usada pels diferents cors de l'entitat: Coloraines (el Cor Infantil), Cromàtics (el Cor Juvenil), el Cor Veus de Tardor, el Cor Veus amb Gràcia i també, és clar, l'Orfeó Gracienc. Un espai per a fer-hi audicions, però també conferències, projeccions, tallers, concerts de petit format, etc.

Superfície aprofitable: 20m2   Aforament: 130 persones i espai per orquestra de cambra

Equipaments: projector, piano, sonorització de petit format, tarima, connexió a internet, etc.

Sala assaig       DSC5739 sala assaig 2      Sala assaig2

 

Sales de dansa

Dues sales dotades de terra de parquet, parets emmirallades i barres de dansa, ideals per a activitats i tallers corporals, però també molt utilitzades com espais diàfans per a petites celebracions. Una d'elles amb llum natural i l'altra insonoritzada.

Superfície: 80m2 / 92m2   Aforament: 50 / 60 persones

Equipaments: terra de parquet, equip de so, mirall a tot el pany de paret, barra d’exercicis, amplis vestidors adjacents amb dutxa.

Sala dansa4      Sala dansa1      Sala Insonoritzada1

 

Aules

Aules de tamanys diversos on realitzar activitat didàctica: cursets, tallers, xerrades, etc. Disponibles també per assaijos individuals i col·lectius.

Superfície: sales entre 5 i 35m2   Aforament: en funció de la sala fins a 25 persones

Equipaments: pissarra, piano de paret, taules i cadires, projector, accés a internet, etc.

Aules1      Aules2      Aules3

 

Espais d'exposició

L'Orfeó també conta amb diversos espais destinats a la realització d'exposicions artístiques o divulgatives.

Expos1    Expos2    Expos3     Expos4

 

Espais diàfans o polivalents i Petits locals

Es tracta d'espais situats dins de les diverses dependències de l'Orfeó que poden acollir entitats de forma permanent o també reunions diverses.

 

Per informació de preus, disponibilitats de dates i serveis addicionals, contacteu amb el servei de gestió d'espais i d'activitats de l'Orfeó a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  o al al 93 2374302 en horari d'obertura de secretaria (de dilluns a divendres, de 17h a 21h).

Donades les característiques de la Fundació Orfeó Gracienc, qualsevol quantitat aportada és declarable com a donació coberta per la Llei 49/2002.

 
 

Amb el suport

              

Ordre TSF/115/2018 de GarantiaJuvenilFons Social Europeu per la qual s'aproven les bases regularitzadores per la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya.

 

 

>> Inici Espais i lloguers Els espais de l'estatge