Oferta educativa

MATRÍCULA OBERTA

EMOG 2019Pla d'Estudis

Escola de Música autoritzada pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. El període de matrícula és obert. Es guia pel calendari escolar. A l'enllaç amb els horaris podreu trobar tots els ensenyaments de l'escola previstos. L'horari d'atenció al públic a Secretaria de l'Orfeó Gracienc és de 17:00h a 20:00h, de dilluns a divendres. Podeu sol·licitar una entrevista amb la direcció per tal de conèixer i determinar l'itinerari educatiu musical més adequat d'acord amb les vostres característiques. Les sessions de cor es desenvolupen dins de l'Escola Coral de l'Orfeó Gracienc.


itineraris

Segueix el teu propi itinerari musical:

      • Itinerari coral

      • Itinerari instrumental: pot ser complet o personalitzat. Quins instruments?

      • Preparació de proves d'accés als Conservatoris

 

Observacions

Per cursar l'itinerari instrumental cal fer una matrícula específica.

Si se sap quin instrument es vol fer es pot començar l'itinerari instrumental sense fer la rotació.

L'estudi d'un instrument dóna dret a la participació en un grup instrumental (en el moment que ho determini el professor) i als assaig i actuacions amb la repertorista de forma gratuïta.

L'alumne que tria itinerari instrumental es veu beneficiat a nivell econòmic si continua cantant. Els infants que s'inicien en l'instrument a partir de l'escola coral gaudeixen de preus específics més econòmics.

 

Oferta educativa

Cliqueu a sobre de cada apartat per veure totes les activitats o descarregueu-vos el tríptic resum. També podeu consultar consultar aquí els horaris de cada grup.

[Atenció!!! horaris pendents d'actualització, consulteu amb secretaria].

CURSOS PRENATALS (Per parelles i dones gestants)

      • Cursos trimestrals: 4 sessions en dissabte al matí en tallers de tardor, hivern i primavera. 
 

Amb el suport

              

Ordre TSF/115/2018 de GarantiaJuvenilFons Social Europeu per la qual s'aproven les bases regularitzadores per la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya.