Direcció - Jordi Consegal

Jordi Consegal

Professor de piano i de violí. Ha estudiat piano amb Ma Jesús Crespo i Luiz de Moura Castro al Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

Els  estudis de violí  els ha realitzat amb  els professors Rosa García Faria, Xavier Turull, Josep Mª Alpiste i Evelio Tieles al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i del Liceu.

Cursos d'anàlisi musical amb Josep Margarit Dalmau i Pedro Purroy.

Estudis d’Història de l’Art en la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona.

El seu interès per la pedagogia musical el porta a completar la seva formació estudiant diferents mètodes d'ensenyament musical: mètode Willems amb J. Chapuis, mètode Ireneu Segarra, pedagogia musical amb Jos Wuytak, mètode Cos Art amb Yiya Díaz i d'altres sempre relacionats amb l'aprenentatge musical i els processos cognitius.

Dedicat a l'ensenyament de la música des del 1985 i a la organització d'escoles de música des de 1995, centra el seu interès en la renovació metodològica a partir de l'observació i l'anàlisi dels processos d'aprenentatge per tal de millorar l'apropament de la música a totes les persones de forma lúdica i significativa.

 
 

Amb el suport

              

Ordre TSF/115/2018 de GarantiaJuvenilFons Social Europeu per la qual s'aproven les bases regularitzadores per la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya.