Presentació

Veus amb Gràcia

20101219 Nadal VeusambOrfeo 2010

El Cor Veus amb Gràcia és un dels cors de l'escola coral de l'Orfeó Gracienc. Dins de la família del cors de l'Orfeó Gracienc desenvolupa un paper concret dins el cant coral a l'entitat.

Es va crear el gener del 2010. Es va formar per tal de donar la oportunitat de cantar a totes aquelles persones que volien cantar a l'Orfeó Gracienc però que, d'entrada, no els era possible. Gent provinent d'origens diversos: els que s'acostaven nous a l'entitat, pares i mares de "Coloraines" Cor infantil de l'Orfeó Gracienc, alumnes de l'escola de música o també altres usuaris de l'entitat. Es va voler eixamplar la família coral de l'Orfeó Gracienc amb una nova formació coral. El cor també té la finalitat de ser un bon complement de la formació musical  dels adults de l'Escola de Música i Dansa de l'Orfeó Gracienc. També pot ser el camí per obtenir  la formació coral i vocal necessària per a poder entrar a l'Orfeó Gracienc si és el cas.

El cor està sota la direcció d'Anna Valls.

Us convidem també seguir el perfil de Facebook del cor.

 

Tota la informació a la secretaria de l'Orfeó Gracienc.

Horari de 17:00h a 20:30h | Telèfon: 93 2374302 |  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Carrer d'Astúries 83, 08024, Gràcia (Barcelona)

 

 
 

Amb el suport

              

Ordre TSF/115/2018 de GarantiaJuvenilFons Social Europeu per la qual s'aproven les bases regularitzadores per la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya.

 

 

>> Inici Escola Coral Cor Veus amb Gràcia Qui som?