Mestres Directors - Roig Korai

Laia SantanachLAIA SANTANACH – Directora

Laia Santanach i Vallvé ha estudiat direcció amb Josep Vila i Casañas. Ha estudiat cant amb Marta Mathéu al Conservatori Superior de Música i amb Lluís Vilamajó. És titulada professora superior de flauta travessera pel Conservatori Superior de Música de Barcelona, llicenciada en Filosofia per la Universitat de Barcelona i en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona.

A més a més del Cor de Noies Roig Korai de l'Orfeó Gracienc, actualment dirigeix la Coral Renaixença de Sant Boi de Llobregat i el cor de joves de Musicant de Barcelona. Ha estat directora fundadora  del cor de cambra GAC de Barcelona i ha dirigit la Coral La Fuga de Lluïsos de Gràcia, el Cor Tessàlia de Barcelona i  ha codirigit el Cor Trobada junt amb Ariadna de Casacuberta. Ha fet de sotsdirectora de Lluís Vilamajó a la Polifònica de Puig Reig i al Cor de Cambra de la Diputació de Girona. Ha fet de directora preparadora dels cors del Messies participatius de La Caixa a Granada.

Ha realitzat cursos de formació en direcció coral amb Martin Schmidt, Johan Duijck, Néstor Andrennacci, Christian Grube, Werner Pfaff, Javier Busto, Vasco Negreiros i altres impartits per la FCEC. Igualment ha rebut formació de cant i tècnica vocal d’Oriol Rosés i Carlos Mena i formació en Cos-Art de Carme Ciuró.

Ha cantat al cor professional Alumni de l’ESMuC. Ha format part, entre altres, del Cor de Noies de l'Orfeó Català dirigit per Lluís Vilamajó, del Cor Femení Voxalba dirigit per Elisenda Carrasco i del Cor de Cambra de Diaula, també sota la direcció de Lluís Vilamajó. Organitza i canta als projectes de Fònics 2.0.

Ha estat membre de l’equip tècnic de la FCEC.

 

Paul Perera

PAUL PERERA ARGUEDAS – Sotsdirector 

Obté el Grau Professional al Conservatori Municipal de Música de Barcelona amb M. Carme Poch i el Grau Superior de piano a l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) amb M. Jesús Crespo.

Músic polifacètic, s'ha especialitzat en l'acompanyament coral treballant amb gran part dels directors amb més renom del país (Lluís Vilamajó, Josep Vila i Casañas, Elisenda Carrasco, Josep Prats, Josep Vila Jover, Pere Lluís Biosca, Oriol Castanyer, Pablo Larraz...) així com figures rellevants en l'àmbit internacional (Simon Halsey, Joan Company, Karmina Silec, Cristian Grases...). Ha rebut formació en direcció coral amb Poire Vallvé i n'ha estat sots-director a l'Orfeó Gracienc durant 3 anys. Ha estat membre de l'Equip Tècnic del SCIC (Secretariat de Corals Infantils de Catalunya) del 2012 al 2017.

Actualment és pianista del Cor Infantil del Palau de la Música, pianista i sots-director de la Coral Renaixença de Sant Boi de Llobregat i pianista i sotsdirector de Roig Korai (Cor de noies) de l'Orfeó Gracienc de Barcelona.

També es dedica amb continuïtat a la música de cambra (actualment el duet Élégie amb la violinista Marie Perera i duo de lied amb la soprano Anaïs Oliveras) i ha ofert nombrosos recitals de piano sol. Ha col·laborat sovint amb l'OCP (Orquestra de Cambra del Penedès).

Altres facetes que destaquen de la seva trajectòria són espectacles escènics (col·labora sovint amb les companyies de teatre Els Pirates, Esdeveniments Ludovit, Corcada Teatre, The Feliuettes, Cia. Lalopez...) i participa en espectacles com "Shaking Shakespeare" (producció del Maldà Teatre) o "Big Bang Beethoven" (producció del Palau de la Música Catalana) així com en produccions de l'Auditori com Cantània i Cantagrans.

 
 

Amb el suport

              

Ordre TSF/115/2018 de GarantiaJuvenilFons Social Europeu per la qual s'aproven les bases regularitzadores per la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya.

 

 

>> Inici Escola Coral Roig Korai - Cor de Noies Mestres Directors