Grups, descripció i horaris

INSCRIPCIons OBERTes

 

2015 coloraines logo

El cant coral és la primera raó de ser de l'Orfeó Gracienc, els infants poden comencen a prendre-hi contacte a partir dels 3 anys. La combinació d'horaris i estructuració amb l'Escola de Música de l'Orfeó Gracienc en un projecte musical global de l'entitat permet als infants que ho desitgin iniciar també itineraris instrumentals a l'escola entre moltes altres possibilitats. Podeu consultar les possibilitats a secretaria o a l'apartat del web de l'Escola de Música de l'Orfeó Gracienc.

 BLAUS  3 anys 

Dimecres de 17:45h a 18:30h.

Treball de sensibilització pel cant coral. Desenvolupament en els infants del gust i l'interès per la música i el cant. Treballen els diferents components de la música (pulsació, ritme, melodia, qualitats del so...) a través de titelles, objectes, personatges i instruments que il·lustren les cançons i exercicis.  (cliqueu per a més informació)

VERDS  4 anys (P4)

Dimecres de 17:45h a 18:45h, que inclou la sessió de cor i la de llenguatge.

Treball de desenvolupament de la veu. Es cerca crear l'interès i sensibilitzar en el treball del cant en grup. Es prioritza un aprenentatge del cant coral motivador i lúdic, sempre pensant en les edats dels cantaires.  

VERMELLS     5,6 anys (P5, i 1r)

Dimecres de 17:45h a 19:15h, que inclou la sessió de llenguatge musical i la sessió de cor.

Treball d'iniciació al cant coral. S'aprenen cançons de repertori variat (canço catalana, d'autor, popular d'arreu...). Sensibilització auditiva a través del joc, la dansa i el moviment. Es prioritza un aprenentatge del cant coral motivador i lúdic, adequat a les edats i prioritats dels cantaires. Participen de les activitats organitzades pel Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC).  

TARONGES    7,8,9 anys (2n, 3r, 4rt)

Dilluns de 17:45h a 19:45h, que inclou la sessió de llenguatge musical i la sessió de cor.

Treball més sistemàtic de vocalització i de preparació del cos per cantar. S'emfatitza el treball de relaxació i respiració per a una bona emissió de la veu. S'aprenen cançons de repertori variat (cançó catalana, d'autor, popular d'arreu...). S’inicia el treball de la polifonia a través del cànon. Es potencia l’expressivitat i el moviment a través de jocs musicals o d’improvisació. Participen de les activitats organitzades pel Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC).

LILES     10 a 15 anys (5è fins a 3r ESO)

Dilluns de 17:45h a 20:00h, que inclou la sessió de cor i la sessió de llenguatge.

Treball important de tècnica vocal i per veus en iniciar cada assaig. El repertori és a 2 i 3 veus i a l'uníson per treballar l'empast. S’aprofundeix en l’expressivitat de l’obra i les dinàmiques que marca l’autor, vetllant per un rigor en l’afinació, el ritme i la musicalitat. Repertori variat, tant pel que fa als autors com en idiomes.  Treballem sempre amb pianista.

 

*Nota per a tots els grups: En cas que un infant ja faci llenguatge musical en un altre centre no caldrà que el faci a l'Orfeó, tot i que ho haurà d'acreditar. Així, l'infant només caldrà que assisteixi a la sessió de cor.

 

Més informació a la secretaria de l'Orfeó Gracienc.

Horari de 17:00h a 20:30h | Telèfon: 93 2374302 |  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Carrer d'Astúries 83, 08024, Gràcia (Barcelona)

Moltes gràcies pel vostre interès.

 
 

Amb el suport

              

Ordre TSF/115/2018 de GarantiaJuvenilFons Social Europeu per la qual s'aproven les bases regularitzadores per la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya.

 

 

>> Inici Escola Coral Coloraines - Cor Infantil Grups