Agenda i Concerts

Concerts Maig 2018

Concerts de Maig de 2018

Aquest 15 de maig tindrem el nostre ja tradicional concert d'adults de l'Escola de Música i 29 de mait el concert de compositors, una gran oportunitat per descobrir els talents de la casa.

La cita és a l'auditori de l'Orfeó Gracienc a les 18:30

c/ d'Astúries, 83, Barcelona

Notícies

 • 8è Curs Musical d'Estiu

  curs musical estiu

  8è Curs musical d'estiu

  Organitzat per l'Escola de Música i Dansa de l’Orfeó́ Gracienc, us oferim un taller en el que podreu aprendre i divertir-vos fent música tant si teniu coneixements musicals com si no. Per mitjà de la natural connexió amb la veu, el cos i  l’instrument descobrireu com donar cabuda a la vostra capacitat creativa i interpretativa per tal de compartir la il·lusió de fer música.

  Dates:
  Del dilluns 25 al 29 de juny
  Hora:
  De 9:30 a 13h

  10% de descompte si la matrícula es formalitza abans del 25 de maig.
  La inscripció finalitza el 8 de juny de 2018

Veus amb Gràcia

20101219 Nadal VeusambOrfeo 2010

El Cor Veus amb Gràcia és un dels cors de l'escola coral de l'Orfeó Gracienc. Dins de la família del cors de l'Orfeó Gracienc desenvolupa un paper concret dins el cant coral a l'entitat.

Es va crear el gener del 2010. Es va formar per tal de donar la oportunitat de cantar a totes aquelles persones que volien cantar a l'Orfeó Gracienc però que, d'entrada, no els era possible. Gent provinent d'origens diversos: els que s'acostaven nous a l'entitat, pares i mares de "Coloraines" Cor infantil de l'Orfeó Gracienc, alumnes de l'escola de música o també altres usuaris de l'entitat. Es va voler eixamplar la família coral de l'Orfeó Gracienc amb una nova formació coral. El cor també té la finalitat de ser un bon complement de la formació musical  dels adults de l'Escola de Música i Dansa de l'Orfeó Gracienc. També pot ser el camí per obtenir  la formació coral i vocal necessària per a poder entrar a l'Orfeó Gracienc si és el cas.

El cor està sota la direcció d'Anna Valls. Podeu obtenir més informació a la secretaria de l'Orfeó Gracienc: als nostres locals del carrer Astúries, 83, al telèfon 93.237.43.02, o per correu electrònic: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Us convidem també a visitar la pàgina web del cor.

 

Calendari EMOG

Instagram

Enregistrament d' "El Rossinyol" realitzat amb motiu del Simposi mundial de cant coral celebrat a Barcelona el juliol de 2017. #wscm11 #cantcoral

Una publicación compartida de Orfeó Gracienc (@orfeogracienc) el

 
 

Butlletí