Agenda i Concerts

Plaça del Swing 2018

(Descarrega el programa fent clic a la imatge)

L'Orfeó Gracienc, entitat musical de referència a Gràcia, el districte de Gràcia i la Fundació Festa Major de Gràcia us presenten un programa d'activitats per infants, famílies i, sobretot, per als amants de la bona música i del swing.


Dimecres 15 d'agost
18.30 h Sardanes amb la Cobla Ciutat de Terrassa.
22.00 h Classe oberta d'electroswing a càrrec de SwingCats.
23.00 h Concert de Swing amb Clara Gorrias Quartet.

Dijous 16 d'agost

19.00 h Activitat familiar, lectura dramatitzada de "La plaça
del diamant" de Mercè Rodoreda.

23.00 h Concert de Swing amb Acoustic Guiri.

Divendres 17 d'agost
18.00 h Cançons i danses a càrrec d'Ail'as.
23.00 h Concert de Swing amb The Monkey Men.

Dissabte 18 d'agost
11.30 h Matinal, contes i música amb Ail'as.
18.00 h Espectacle familiar amb Bufanúvols.
22.00 h Classe Oberta de Lindy Hop.
23.00 h Concert de Swing amb Pol Prats Quartet, i Marian Barahona.

Divendres 19 d'agost
18.00 h Activitat infantil familiar, balla swing en família.
23.00 h Concert de Swing amb Shaking'All.

Dilluns 20 d'agost
11.00 h Contes i música.
19.00 h Espectacle de teatre familiar amb Jam Fly.
23.00 h Concert de Swing amb The Dixie Bones.

Dimarts 21 d'agost
22.30 h Exhibició de Swing amb Balla Swing.
23.00 h Concert de Swing amb The Dumpy Lobsters.

Notícies

 • Sales

  La Fundació Orfeó Gracienc té la seva seu social al carrer Astúries, 83, entre el carrer de Verdi i la plaça de la Virreina. L'Orfeó compta amb espais especialitzats per a les activitats que hi portem a terme. L’Orfeó Gracienc presenta i posa a disposició de la societat un servei de cessió d’espais disponibles a les seves instal·lacions per a ciutadans, entitats, grups o empreses que vulguin organitzar activitats socials, lúdiques i culturals de tot tipus com reunions, congressos, formacions, enregistraments etc,  de caràcter puntual i d’acord amb la seva normativa d’ús. 

  Descarrega't el nostre dossier d'espais.

  Amb gairebé 2.000 m2, els espais més significatius són els següents:

  AUDITORI DE L'ORFEÓ GRACIENC, SALA D'ASSAIG  DE L'ORFEÓ GRACIENC, SALA DE DANSA 1, SALA DE DANSA 2, SALES D'ASSAIG, SALA POLIVALENT, AULA DE MÚSICA MODERNA, RACÓ DE L'ART, EL BAR DE L'ORFEÓ GRACIENC, PETITS LOCALS.

  Read more...

Veus amb Gràcia

20101219 Nadal VeusambOrfeo 2010

El Cor Veus amb Gràcia és un dels cors de l'escola coral de l'Orfeó Gracienc. Dins de la família del cors de l'Orfeó Gracienc desenvolupa un paper concret dins el cant coral a l'entitat.

Es va crear el gener del 2010. Es va formar per tal de donar la oportunitat de cantar a totes aquelles persones que volien cantar a l'Orfeó Gracienc però que, d'entrada, no els era possible. Gent provinent d'origens diversos: els que s'acostaven nous a l'entitat, pares i mares de "Coloraines" Cor infantil de l'Orfeó Gracienc, alumnes de l'escola de música o també altres usuaris de l'entitat. Es va voler eixamplar la família coral de l'Orfeó Gracienc amb una nova formació coral. El cor també té la finalitat de ser un bon complement de la formació musical  dels adults de l'Escola de Música i Dansa de l'Orfeó Gracienc. També pot ser el camí per obtenir  la formació coral i vocal necessària per a poder entrar a l'Orfeó Gracienc si és el cas.

El cor està sota la direcció d'Anna Valls. Podeu obtenir més informació a la secretaria de l'Orfeó Gracienc: als nostres locals del carrer Astúries, 83, al telèfon 93.237.43.02, o per correu electrònic: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Us convidem també a visitar la pàgina web del cor.

 

Instagram

Butlletí