Agenda i Concerts

Calendari d'activitats de Nadal 2017

Aquest Nadal 2017 tenim un calendari molt variat per celebrar aquestes festes amb tot tipus de música amb els cors i agrupacions de l'Orfeó Gracienc.

Comencem el divendres 15 de desembre amb el concert que ofereix  Cor de noies ROIG KORAI, Cor VEUS DE TARDOR i l'ORFEÓ GRACIENC a les 21:00h a l'Auditori de l'Orfeó.

Dissabte serà el torn dels més petits de la casa, Coloraines, els joves de Cromàtics i el sempre joves Cor Veus amb Gràcia. La cita és dissabte 16 a les 12:30h a l'Auditori de l'Orfeó Gracienc.

Read more...

Notícies

 • Debat electoral a Lluïsos

  El dia 13 de desembre el G6 organitza un debat electoral a Lluïsos

  (De la pàgina web de Lluïsos)

  Des del col·lectiu d’entitats històriques de Gràcia, G6, format per la Fundació l’Orfeó Gracienc, el Centre, el Cercle, la Fundació de Colles de Sant Medir, la Fundació de la Festa Major de Gràcia i els Lluïsos de Gràcia, organitzem un debat electoral conjuntament amb Radio Gràcia.

  Read more...  
 • Grup de corda "2009"

  El Grup de Corda 2009 de l'Escola de Música de l'Orfeó Gracienc participarà aquest dissabte 16 a les 16:45 a la fira "Gràcia Solidaria" que se celebra a la Plaça de la Virreina al barri de Gràcia.

   

75è Aniversari de l'Esbart

75è Aniversari de l'Esbart

Amb motiu del 75 é Aniversari de l´Esbart de l´Orfeo Gracienc, s'han retrobat de nou gran part dels dansaires i mestres que van format part de l'Esbart i amb la mateixa il·lusió que tenien quan van ballar anteriorment, han tornat a preparar-se per oferir un gran espectacle de Dansa Tradicional Catalana, será el dia 19 de novembre del 2017 a les 18 h. a La Salle de Gràcia, Plaça del Nord, 14.

 

Instagram

Enregistrament d' "El Rossinyol" realitzat amb motiu del Simposi mundial de cant coral celebrat a Barcelona el juliol de 2017. #wscm11 #cantcoral

Una publicación compartida de Orfeó Gracienc (@orfeogracienc) el

 
 

Butlletí

 

>> Inici Inici Activitats Recents 75è Aniversari de l'Esbart